ponedjeljak, 3. studenoga 2014.

Harley Davidson - živa svirka, popusti i druženje u shop-u



Ljubitelji Harley Davidson motora, legendarnog proizvođača iz Amerike, bili su u prilici da 1. novembra prisustvuju žurki u shopu, lociranom u ul. Vitezova Karadjordjeve zvezde 7 u beogradskoj opštini Zvezdara.




Uz živu svirku i gastronomsko posluženje, posetioci su tokom tročasovnog druženja uživali u prezentaciji najnovijih dvotočkaša, ali i popusta do 50% na brojne artikle.



Shop je izuzetno snabdeven a moju pažnju privukla je, pored prvoklasnih mašina, muška i ženska kolekcija odeće, obuće i nakita. U ponudi je raznolik asortiman, pre svega kožna odeća i obuća, oprema za vožnju, posebna i uobičajena odeća za različite vremenske uslove, kao i sportska i dodatna oprema.





Kako se navodi na sajtu, prva kolekcija u MotorClothes® odeće nastala je1912. godine, kompanija vodi  računa o tome da motociklisti budu bezbedni i da izgledaju sjajno bez obzira da li su na motoru, Pored kaciga, zaštitnih naočara, rukavica ali i dodatne opreme, kaiševa i kopči do kačketa i marama. Kao i sve ostalo što proizvode, oprema oslikava duh kompanije Harley-Davidson i proizvedena je samo od najkvalitetnijih sirovina.



















Harley Davidson u svom širokom asortimanu ima i odeću sa grejačima i jakne za vožnju od mrežastog materijala, kao i veliki asortiman vodootporne odeće i odeće za različite vremenske uslove što motociklistima omogućava da voze u svim klimatskim uslovima. Posebnom tehnologijom,
kako se navodi na sajtu http://www.harley-davidsonbeograd.rs, vodootporna koža  zasićena je u potpunosti vodootpornim slojem sa dodatkom Cocona® Technology™ membrane, koža srednje težine koja je u potpunosti vodootporna da bi sprečila propuštanje. Vodootporan tekstilni materijal – Lak, vodootporan, otporan na vetar, habanje i cepanje, visokodenski najlon u kombinaciji sa Cocona® Natural Technology™ membranoom.


















Pored brojnih ponuda, Harley Davidson shop u Beogradu nudi i besplatnu probnu vožnju motora za zainteresovane kupce, po gradu ili širom zemlje (prijaviti se možete online ali i naručiti brošuru). Ovo je sjajna prilika, budući da je zaista teško među brojnim, velilčanstvenim modelima motora odabrati samo jedan, "pravi" za sebe.













Budući da sam oduševljena ponuđenim asortimanom, kao i ljubaznošću predstavnika kompanije (kojima se zahvaljujem na lepom dočeku), sa velikim nestrpljenjem očekujem novo Harley Davidson okupljanje. Od srca, isto preporučujem i vama... posetite njihov shop, kao i web stranicu www.harley-davidsonbeograd.rs! Priključite se brojnim ljubiteljima najboljeg svetskog proizvođača motocikala.

Nezaboravna filmska diva i seks simbol Brižit Bardo jedna je od brojnih ličnosti iz šou biznisa koja je reklamirala popularni Harley Davidson.










Volite li motore i da li ste bili u prilici da vozite čuveni Harley Davidson?


Foto: Nataša, Harley Davidson FB
Tags: Harley Davidson, shop, motori, Beograd, Harley Davidson shop, Amerika, Zvezdara, kožna odeća

2 komentara:

  1. Odlican provod. Moram da svratim do radnje.

    OdgovoriIzbriši
  2. Nemoj da propustis ponudu u shopu, ali ni probnu vožnju. :))

    OdgovoriIzbriši