petak, 21. listopada 2016.

Aleksandar Okolić, odbojkaški reprezentativac Srbije, otvoreno o obožavateljkama: Nisam seks simbol!





Odbojkaš Aleksandar Okolić, nakon trijumfa sa Crvenom zvezdom (ovenčani 12. po redu titulom prvaka Srbije) nastavio je da niže uspehe u karijeri nedavnim osvajanjem Svetske lige u Krakovu. Dvadesettrogodišnji sportista ne krije oduševljenje zbog uspeha na terenu i otkriva šta se dešavalo iza kulisa u taboru crveno-belih, kao i pojedine detalje iz svog privatnog života.



“Iako se, možda, nije očekivalo da ćemo pokazati vrhunske rezultate nakon poraza u Super Kupu, ekipa je uspela da se izbori sa trenutnom krizom. Partizan je igrao dobro, s obzirom na to u kakvim uslovima se klub nalazi, dok o ekipi Vojvodine ne treba trošiti reči, bili su dostojan protivnik na terenu”, kaže srednji bloker koji se kao petnaestogodišnjak iz rodne Modriče preselio u Beograd. 



Aleksandar Okolić je, pored sjajnih partija na terenu, na meti brojnih obožavateljki i zbog svog fizičkog izgleda.  
“Prija pažnja devojaka ali moram da priznam da se preterano ne obazirem na brojne komentare žena. Ne volim da se eksponiram. Tačno je da imam dosta fanova, javljaju se i posredstvom mojih profila na Fejsbuku i Instagramu, međutim, nisam sujetan. Priznajem, prilikom susreta sa obožavateljkama rado dajem autograme, a ponekad “padnu” topli zagrljaji”.
Aleksandar je raskinuo višemesečnu emotivnu vezu, što je dodatno podgrejalo interesovanje devojaka za seksepilnog odbojkaša. Pometnju na društvenim mrežama izazvala je i njegova golišava fotografija iz svlačionice, sa tompusom i peharom u rukama nakon osvajanja titule sa crveno-belima.
 “Verni fanovi... hvala vam na divnim porukicama”, zahvalio se odbojkaš, čime je osvojio dodatne simpatije žena, među kojima ima i onih koje mu nude – brak.

“Pored lepog fizičkog izgleda, ono što očekujem od buduće devojke je da bude normalna, ako tako može da se kaže (smeh)", ne krije sportista.
"Danas je teško naći partnera koji zna šta želi u životu, devojku koja može da bude samostalna i ima dugoročne ciljeve. Potrebna mi je staložena osoba, koja će mi pružati podršku u teškim trenucima kao i ja njoj, uostalom, pošto se svako od nas susreće sa brojnim izazovima kako u privatnom, tako i u profesionalnom životu. Ne rangiram osobe na osnovu profesije kojom se bave - moja devojka ne mora da bude javna ličnost.
Volim pozitivne, komunikativne devojke, koje poštuju prave vrednosti a da to nije isključivo fizički izgled. Emotivac sam, strpljiv prilikom udvaranja ali kad se vežem za partnera, onda je to na duge staze. Protivnik sam tzv. veza za jednu noć”.



Najlepši srpski odbojkaš, visok impresivnih 205 centimetara, ne krije da ceni tradicionalne vrednosti budući da je kao Rak u horoskopu u koji, kako kaže, veruje -prilično konzervativan.
“Roditelji su bili moja velika podrška od početka karijere, na čemu ću im večno biti zahvalan. Inače, nisam sklon ludim provodima… naprotiv, porodičan sam tip. Ne izlazim često u klubove, budući da mi je zbog napornih treninga potreban odmor. Volim da šetam sa društvom, pogledam dobar film u  bioskopu… brinem o ishrani i zdravom životu. Volim da čitam filozofsku literaturu. Kada je reč o kuhinji, obožavam meksičku, italijansku i, naravno, maminu klopu.”
Kad je reč o muzici, Aleksandar kaže:
"Ja sam poput klasičnog džuboksa. Volim da slušam sve vrste muzike… rok slabije,  na mom repertoaru su najčešće narodnjaci, Aca Lukas  i Saša Matić ali i numere Saše Kovačevića. Jedan od pevača sa prostora bivše Jugoslavije u čijim hitovima uživam je Oliver Dragojević, čiju pesmu “Cesarica”, obožavam”. 

Tags: Aleksandar Okolic, odbojka, Srbija, reprezentacija

Nema komentara:

Objavi komentar